BLÖJFRI!!:)

Melvin har varit så duktig i helgen och inte haft på sig blöjor!!:) Första gången någonsin som han kissade på toan var igår!! Och idag har han inte haft blöjor på hela dagen och det har bara hänt en liten olycka!! Han är sååå stolt lill-gubben och visar mer en gärna upp sina snygga småkalsonger för alla!!:) Mamman är också väldigt stolt över sin lilla gosse;)
 
Idag har vi farit runt och firat pappor hela dagen! Frukost hos min pappa + tårta, lunch hos min pappas pappa + tårta, middag hos mina barns pappas pappa+ kladdkaka! Tur att jag han trycka in en löpartur mellan allt ätande!:) Dessvärre känner jag av ett knä fruktansvärt mycket, men hoppas det bara är någon överansträngning då det blivit löparturer nu fredag, lördag och söndag!!
 
Jag och min pappa!!:)
 
Barnens pappa!!:) Som vi också firat!:)
 
"Lill"-Simon då han var väldigt liten och barnens pappas pappa!!:)
 
Pappas pappa!!:)
 
Grattis alla pappor på farsdag!!:)

Kommentarer
Postat av: Anonym

han är så duktig melvin!!!! älskar hans: "så kissade jag i dinosaurie kalsongs" historia =)
och vad duktig du är som springer hela dagarna, jag orkar fortfarande inte ens ta mig till ett pass…..känns som man tappat allt!…

2012-11-11 @ 22:28:32
URL: http://www.theresethunell.blogg.se
Postat av: Marie

Duktigkillen melvin!! Va kul med korten på alla papporna,man kan inte fatta vart tiden har tagit vägen, då man ser bilden på du och pappa?:)

2012-11-13 @ 20:05:58
Postat av: Marie

Duktigkillen melvin!! Va kul med korten på alla papporna,man kan inte fatta vart tiden har tagit vägen, då man ser bilden på du och pappa?:)

2012-11-13 @ 20:05:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0