VÅR!!!:)

Känns som det är nu, den bästa årstiden är!!:) Man har sommaren framför sig, man kan vara ute och greja på i trädgården utan att stöta på en massa läskiga spindlar, myror och sånt! Och det är härlig luft att vara ute och springa i!!!:)
 
Melvin trivdes också ute idag!!:) Till och med sandlådan hade tinat fram!!:)
 
Träningen idag har bestått av en löpartur på 1 mil!:) Vi sprang under timmen, känns bra!:)
 
Stackars lill-Simon har legat som ett litet streck hela dagen! Han har blivit drabbad av magsjukan:( Hoppas han kryar på sig fort! Imorgon blir det i varje fall VAB för min del!!

LÖRDAG!!

Började morgonen med att ta med barnen på en promenad/cykeltur (jag gick, dom cyklade) ner till konsum och förbi Jolla! Hos Jolla fick Simon sälja majblommor!!:)
 
Sen har vi varit på kalas och firat Annelie 40år och Jeppe 10år!! Dom bjöd på supergod smörgåstårta och massor med gott fika!!:)
 
 
Glömde bort att ta kort före vi började fika!!:)
 
Efter kalaset for jag och Bettan ut på en cykeltur!:) Det blev broarna sundgrundsbron-medlebron=5,3mil!! Det regnade nästan hela vägen! Så nu har vi provat på att cykla i regnväder och konstaterat att vi klätt oss för lite på nedredelen av kroppen! Måste köpa regnbyxor och värmeöverdrag till skorna!! Tårna kändes som isbitar när man kom hem!! Men annars var det en riktigt skön cykeltur!!:)
 
 
Vi stannade på bron mot medle! Vi tog flera kort, men vi blev inte nöjda med hur vi såg ut på korten, men sen tog vi det här kortet och blev väldigt nöjda!!:) Kan säga att vi hade väldigt roligt här på bron när vi försökte ta kort!!!:))
 
Nu blir det Lördagsmyyys med barnen!!!!:)
 

TRÄNING!!!

Träning är vad den här bloggen kommer att handla mycket om nu! Så till er som stör er på att läsa om folk som tränar, läs inte här!!;) Tiden går fort och Vättern runt närmar sig med stormsteg!!! Nu kommer det att bli mycket cykling för att få in många mil i benen!! Har tänkt försöka få in 100mil! Får väl se hur det ska gå! Har typ 5 mil en så länge:/ Träningen i övrigt känns bra! Har blivit en hel del löpning! Kul nu med broarna runt!! Sprang i tisdags på 25:27 Kändes riktigt tungt, så senare på kvällen åkte jag och köpte nya löparkläder! Tror direkt att jag ska bli en bättre löpare!!:)
 
En löparjacka, 2 löpartights, 1 löpartröja och ett par compressionstights!!:) Så nu kommer jag att springa som en kung!!haha;)
Men det är klart jag gör annat än tränar! Jag shoppar!!:)
 
På BIKBOK!!:)
 
Och kläder till barnen!!:)
 
Ikväll har vi varit ut och ätit och druckit gott på Oleary´s!!:)
 
Jag, Therese, Bettan och Jolla som är bakom kameran!!:) Mycket trevligt!!:)
 
 

SÖNDAG!!:)

Vilket underbart väder det har varit idag!!:) På förmiddagen gick vi en promenad och Melvin fick cykla!! Riktigt duktig har han blivit!
 
 
Sen for vi till mina föräldrar och åt lunch! Korv med bröd och kräm!!:)
 
Efter det gick vi hem och tog det lugnt! Jag satt ute på altanen en stund! Lill-Simon tog med sig Melvin för att gå och sälja majblommor! Gick inge vidare då alla redan köpt majblommor, så det var en väldigt besviken Simon som kom hem!!:/
 
Lite senare tog jag och Stor-Simon fram våra racer-cyklar och for ut en sväng! Barnen fick vara hos mamma och pappa!:) ca 2,6mil blev det!! Kändes riktigt bra!!!:)
 
Min fina cykel!!:)
 
Jag är inne i ett riktigt träningsil nu!! Känns superbra!! Hoppas bara att det håller i sig!!:)
 
Dagens middag blev rester från igår!!:)
 
  
Kräftsoppa!!          Kött, sås och inbakad potatis!!:)
Efterrätten var slut!!

LÖRDAG!

 
Var en riktigt bra dag! Steg upp tidigt, städade, tvättade och förberedde efterrätt och lite av maten inför kvällen! Efter lunch for vi hela familjen till gymmet i ske-hamn! Var riktigt länge sen jag var där och tränade!! Det var superkul, så nu blir det att gymma lite mer! Har mest blivit att vi sprungit, åkt skidor och boxats på senaste! Vilket jag självklart ska fortsätta med också:) Inte skidorna då, eftersom den säsongen är över! När vi tränat klart, tog dom andra bilen hem och jag sprang hem! Ganska exakt 3 km var det från gymmet hem!
 
Hemma! Duschad och klar!!
 
På kvällen hade vi bjudit hem mina föräldrar och Simons föräldrar!!
Till förrätt bjöd vi på kräftsoppa, varmrätten var fondey, inbakad potatis med vb-ost, sallad och sås och efterrätten bestod av digistivekex, kondenserad mjölk, grädde och hallon!:)
 
efterrätten! Var bara den jag hade tagit kort av!:)
 
 
Pappa, mamma, Inger, Lennart, Simon och Melvin!
 
Sen när vi var mätta och belåtna spelade vi lite spel!
 
Här spelar vi med andra ord!!:)
 
Mycket trevlig dag och kväll!!!:)

LITEN FILMSNUTT FRÅN IGÅR!!:)


SKIDOR!!

Vilket underbart väder det har varit idag!!:) Efter lunch packade jag in mig och barnen i bilen och åkte till vitberget för slalomåkning! Riktigt härligt!!
 
Barnens morbror Micael var också där!!:)
 
Melvin gör tummen upp!!:)
 
Min buskille Simon kommer med en snöboll i handen!!:)
 
Melvin är så rolig, han ser hur alla stor-killar gör i backen och sen ska han göra likadant!!:) Det var ju vissa som åkte med t-skirt idag, för det var så varmt! När Melvin såg det kavlade han genast upp ärmarna på overallen:) Han tyckte att han såg såååå cool ut, med sin uppkavlade ärmar och coola handskar!!:) Sen var det skidåkare som satt ner på skidorna när dom åkte! Joho, då skulle Melvin göra likadant!!:)))
 
När vi åkt klart, åkte vi hem, åt middag och såg hockeyn!! Det går riktigt bra för SAIK nu! Det är kul!! Sen svidade jag om och åkte till vitberget igen, för ett varv runt milspåret med längdskidorna!:) Det var kanske sista gången på längdskidor för i år!!:/
 

SKRATTATTACK!!:)

Har varit och kört ett boxpass med Bettan på friskvårds! Efter passet går vi till bilen, då ser jag att den där grejen som man stoppar in motorvärmarsladden i hänger ut! Bilen ser lite krockad ut fram!
Jag: Men shit, vad har jag kört på!! Det här ser ju inte bra ut! KLANTJAG!!
Bettan håller med och vi försöker som trycka tillbaka motorvärmaruttaget! Sen låser jag upp bilen och rycker i handtaget, men den går inte öppna, låser upp igen, fortfarande låst!
Bettan: Alltså det blinkar där borta! Hon pekar en bit ner på vägen!
VA TUSAN VI STÅR JU VID FEL BIL!!!!:)) Vi höll nog nästan på att skratta ihjäl oss när vi upptäckte det!
 

SLALOM, GOMIDDAG OCH TAPETSERING!

Har hunnits med idag!:) Startade morgonen klockan 6, då lill-Simon vaknade! Vi såg the hobbit som är ca 3 timmar lång, så vid 9 steg vi upp!:) Riktigt bra film faktiskt! Sen gjorde vi oss klara och åkte till storklinta!:)
 
Superhärlig dag! Fin backe, sol och snälla barn!!:)
 
När vi var hemma igen kom mamma, brorsan och Therese på besök! Jag och Therese tapetserade och mamma och Simon lagade maten och brorsan fick göra lite av varje!:)
 
Vi tapetserar!!:)
 
Sen åt vi grillat kött, potatissallad, potatisklyftor, sås, och inbakad ost!! Supergott!! Sen blev det efterrätt fruktpaj och kaffe!! MUMS!!!:)
 
Tusen tack för hjälpen!!

Härlig dag i backen idag!!:)


EFFEKTIV DAG!!:)

Har det varit idag!!:) Har utnyttjat varenda vaken minut känns det som!:) Startade dagen med jobb sen handlat tapeter, tvättat bilen, ätit på stan, hämtat barnen på dagis/fritids, gjort mat åt dom, skickade iväg Simon som fick följa Jolla och William till Leos lekland (Tack!), Snörde upp några tapetvåder, åt middag själv, bytte om, tränat box, kom hem och duscha! Nu först har jag satt mig ner eller rättare sagt lagt mig ner för att ta det lugnt!!:)
 
Bjussar på några bilder från i helgen när vi var i en pulkbacke!:)
 
Melvin träffade sin kompis Moa i backen!! Hela Påskhelgen var ju underbar med kanonväder!!!
 
 

RSS 2.0