BARNKALAS!!:)

Idag har vi haft barnkalas för Simon som blir 9år på tisdag! Herreguuu va tiden går!!!!:)
 
Vi började med presentöppning!! Han blev väldigt nöjd med alla presenter!!:)
 
Sen var det dax för mat!! Tacotårta och Pizza!!:)
 
Efter maten blev det bowling!!:)
 
 
Sen fick dom köra en ballongtävling! Dom fick blåsa upp en ballong, stå på ett markerat ställe och sen skicka iväg ballongen! Dom fick olika mycket poäng beroende på var ballongen landade! T.ex. på golvet 1poäng, soffan 2poäng o.s.v.
 
 
 
 
 
 
Sen blev det fika!!:)
 
 
När dom fikat klart var det dax för skattjakt! Dom fick börja leta rätt på nycklar som skulle passa till att låsa upp "kistan":)
 
 
Det var inte alla nycklar som passade! Men tillslut hittades dom rätta nycklarna! Men i kistan var ingen skatt! Där var istället ficklampor och en lapp där det stod att dom skulle ta på sig ytterkläderna, ställa sig i hallen och vara redo med ficklamporna, så skulle dom få en karta av mig!:) Och att dom skulle se upp, för kapten krok vaktade skatten! Plötsligt knackar det på fönstret och kapten krok är där utanför:)
 
Då blev det fart på barnen vill jag lova:)
 
Dom var väldigt duktiga på läsa kartan och hittade skatten på en gång!!
 
Men dom var ju tvungna att ta sig förbi kapten krok!!:)
 
Melvin tillfångatagen!!:) Han tyckte inte pappa skulle vara en pirat, han ville hellre att han skulle ha varit ett djur! ett lejon kanske!:)
 
Skatten hittad! Gott!!:)
Tack mamma för hjälpen! I år igen!!:)
 

EN UNDERBAR HELG I STOCKHOLM!!:)

Ja! Det har varit en grym helg på många sätt! Grymt trevligt sällskap, Grymt rolig shopping, Grymt skojig utekväll!, Grymt god mat och en grym baksmälla:/
 
Vi startade våran semester med att åka från skellefteå klockan 7 på morgonen i fredags med bil till Umeå! Sen blev det flyg därifrån till Stockholm! Flygningen gick superbra! Lite nervöst var det, men det gick riktigt bra!!:) När vi kom fram till stockholm började vi shoppa på en gång! Shoppade hela dagen förutom en kort paus för lunch och lite senare fika:)
 
ZARA:)
 
Taco-lunch!!:)
 
Nöjda och glada shoppare!!:)
 
När vi kände oss nöjda (eller affärerna skulle stänga) så gick vi till bolaget och handlade lite vin att ta med till vårat "vandrarhem" som vi skulle bo på, som visade sig vara värsta lyxhotellrummet:)
 
På vårat rum drack vi vin, pratade, skrattade och gjorde oss i ordning för kvällen!!:)
 
annan del av rummet:) Verkligen superfint! Tror vi alla hade förväntat oss ett ganska skabbigt rum, med typ trävåningssängar! Och dusch och toa ute i en korridor, med tanke på vad vi betalade!!:)
 
När vi var klara gick vi ner till Allstar som låg just under hotellet!:)
 
Där käkade vi middag! Hamburgare!!:) Och drack mera vin!!:)
 
När vi var mätta och belåtna gick vi vidare till Golden Hits!!
 
Jag och Jolla har den rätta partystämningen!! Det hade Bettan och Sofia också!! Dock inte på bild!!:)
 
Det var karaoke! Som tur är gick vi inte upp och sjöng!! Phuu:) Alla som var uppe och sjöng var superduktiga!!:)
Sen var det flera olika dansgolv, som vi testade:) 
 
Dagen efter kände jag att det kanske blivit några glas med vin för mycket, då jag mådde riktigt illa:/ Men vi gick i varje fall in till stan! Där startade vi med en riktig bakislunch på pizza hut!
 
Pizza!!:) Där mötte vi upp Vickan också:)
 
När vi hade gått ett tag och kollat runt i lite affärer så kände både jag och Jolla att vi var lite för slitna, så vi gick och satte oss och pratade istället tillsammans med Vickan! Sen gick vi allihop och fikade!:)
 
Waynes coffee:)
 
Efter fiket traskade vi tillbaka till hotellet och tog det lugnt en stund, innan det var dax att byta om till kvällsoutfiten:) Lördagskvällen blev betydligt lugnare än fredagskvällen:) Ingen alkohol över huvudtaget!!:) Vi gick och åt på Jensen's Bøfhus tror jag det hette!?! Det var i allafall en typ ekologisk ko restaurang!:)
 
 
Min mat!! Det skulle ha varit riktigt gott, om det inte hade varit för att min köttbit var rå när jag skar i den! Och då menar jag inte lite röd utan rååå!! Och då hade jag varit tydlig med att jag ville ha den välstekt!:/ Jag åt upp lite runt sidorna! Sen när dom kom och frågade hur det smakade, så sa jag att jag inte tyckte min var välstekt och det höll dom absolut med om, så då för att kompensera det så bjöd dom oss alla på gratis efterrätt och kaffe:)
 
I morse blev det bara att stiga upp och göra sig klar för hemfärd!!
 
Tusen tack Bettan, Sofia och Jolla för en sjukt rolig och oförglömlig helg!! Måste göras om!!!!:)

BLÖJFRI!!:)

Melvin har varit så duktig i helgen och inte haft på sig blöjor!!:) Första gången någonsin som han kissade på toan var igår!! Och idag har han inte haft blöjor på hela dagen och det har bara hänt en liten olycka!! Han är sååå stolt lill-gubben och visar mer en gärna upp sina snygga småkalsonger för alla!!:) Mamman är också väldigt stolt över sin lilla gosse;)
 
Idag har vi farit runt och firat pappor hela dagen! Frukost hos min pappa + tårta, lunch hos min pappas pappa + tårta, middag hos mina barns pappas pappa+ kladdkaka! Tur att jag han trycka in en löpartur mellan allt ätande!:) Dessvärre känner jag av ett knä fruktansvärt mycket, men hoppas det bara är någon överansträngning då det blivit löparturer nu fredag, lördag och söndag!!
 
Jag och min pappa!!:)
 
Barnens pappa!!:) Som vi också firat!:)
 
"Lill"-Simon då han var väldigt liten och barnens pappas pappa!!:)
 
Pappas pappa!!:)
 
Grattis alla pappor på farsdag!!:)

BUS ELLER GODIS!?

Hej! Det var inte igår!! Jag är usel på att blogga nu!!:) Har haft fullt upp på jobbet nu! Inte konstigt kanske med tanke på att det varit halloween!:)
 
Busungarna!!:) Viktor, William, Nathalie, Simon och Melvin!!:)
 
Pling, plong!! BUS ELLER GODIS!!!
 

 
FÖRRA HELGEN!!:
Blev vi bjudna på go-mat av brorsan och Therese!! Jolly-mackor (tror jag det heter) Supergott!!:)
 
Sen spelade vi Party Alias!! Riktigt skoj!!:)
 
Sen var vi på JB-festival!!
 
I kön för spöktunneln!!:) SPÄNNANDE:)
 
Teknikrum! En radiostyrd robot!:)
 
Melvin på väg upp på hästen i hoppborgen!!:)
 
Grabbarna fastnade i spelrummet!!:)
 
Mina underbara grabbar!!:<3<3<3 <3 (inte riktigt stylade för fotografering, håret står kors och tvärs, men vad gör väl det!!:) Simon ser lite trött ut och jag tyckte som han var trött när vi var där borta! När vi kom hem visade det sig att han hade fått feber:/

 
I HELGEN:
 

Har jag varit hos frissan, klippt och färgat!!:)
 
Börjar vara lite less på min frisyr, så jag bad hon prova något annat! Hon klippte mig som vanligt men stylade lite annars, med lockar! Funderar på att spara ut håret, men jag vet inte om jag ids! Ganska skönt med kort!!:)
 
Igår kväll hade vi bjudit hem mina föräldrar och Simon´s föräldrar! Vi åt fondey, vb-ost potatis, sallad och sås! Riktigt smaskigt om jag får säga det själv!:) Sen drack vi lite vin, spelade spel och pratade! Mycket trevligt!!:)
 
 
Party Alias!! (Mitt nya favvospel:)
 
Just ja, igår på dagen röjde vi ordentligt på barnens rum!! Kan säga att det verkligen behövdes!! Tack mamma för hjälpen!!:) Blev jättebra!!!:)

RSS 2.0