URSVIKEN-LULEÅ TUR & RETUR!:)

På cykel=38,3 mil!:)
Vi träffades på torsdagsmorgon klockan 7 vid riobacken (ursviken) redo att börja våran cykelsemester!:) Sen började vi trampa! Vi hade inte gjort klar någon exakt väg hur vi skulle cykla, så vi svängde in på ok i ursviken och hämtade en karta:) Vi började cykla gamla kågevägen fram till kåge, sen upp med kartan och insåg att vi nog måste cykla efter E4:an en bit! Det blev ingen lång bit som tur var, sen svängde vi in mot Ersmark, kusmark och sen vidare mot Drängsmark! Där stannade vi och tog av oss dom långärmade tröjorna efter att ha fått upp värmen ordentligt!:) Raksträckan mellan Drängsmark och vägen som går mot fällfors kändes som den aldrig skulle ta slut + att det var mycket uppför = TUNGT!
 
 
 
När vi cyklade vägen som går förbi Norrlångträsk mot Fällfors bestämde vi oss för att ta en fikapaus i Fällfors!
 
Det var superfint där i Marranäsvältan!:)
 
 
Fyllde på energiförrådet med gainomax, banan, äpple och vatten!:)
 
Sen fortsatte vi mot nästa delmål som var Piteå! Vi cyklade förbi Ålund, Hemmingsmark och Hortlax!
Framme i Piteå köpte vi var sin oxfile rulle! Perfekt att det var Piteå dansar och ler:)
 
 
Vi låg i gräset och njöt i solen ett tag, njöt av att inte sitta på cykeln!:)
När vi skulle bege oss från Piteå mot Luleå visste vi inte hur vi skulle cykla, så vi gick in på turistbyron och
frågade efter en bra väg! Då sa dom att vi skulle cykla mot Öjebyn sen ta gamla E4:an ut till E4:an för där skulle det gå bra att cykla! Men jag säger då bara det, Vilken mardröm att cykla efter E4:an!
 
Så här såg det ut där det var två filer! Då var man tvungen att hålla sig på den lilla biten som är mellan det vita
sträcket och gruset!
 
Och när det blev en fil, blev det så här! På det vita sträcket gick det inte cykla för då studsade cykeln
på tok för mycket och ut i gruset ville man inte heller cykla, både för att man lätt kan få punka där och lätt
för att ramla! Ni kan ju tänka er när det blåste förbi en långtradare med släp att man inte var så kaxig! Kändes
som man skulle blåsa omkull!!:/ När vi cyklat en bra bit och såg en bensinmack tänkte både jag och Bettan, KAFFE!! Så i Kopparnäs stannade vi stela av skräck efter E4:an och köpte kaffe och kexchoklad!
Sen bestämde vi oss för nästa gång det går vika av E4:an, så viker vi av!!!
Efter pausen så fortsatte vi efter E4:an, efter ett bra tag hittade vi en cykelväg brevid E4:an fram till Ersnäs och sen cyklade vi mot Måttsund, Kallax, Bergnäset och till sist våran slutliga anhalt för dagen Scandic Luleå!!:) Vi hade ont i stort sätt överallt, men det kändes så otroligt skönt att vara framme! Vi hade tänkt före att vi skulle gå in till Luleå stad och käka och gå runt och kika, men vi bestämde ganska fort att vi duschar och äter på hotellet!
 
Min mat: Lax med sommarsallad! Hade tänkt före att jag skulle ta en kall öl när vi kom fram, men det blev en
cola! Tänkte om jag dricker något med alkohol så somnar jag nog vid bordet:)
Sen gick vi och köpte godis och chips och gick upp till hotellrummet! Där åt vi snacks, läste, pratade, skrattade och somnade!!:)
 
Sen var det bara hem kvar!:) Började med en rejäl hotellfrukost! Sen satte vi oss på cyklarna igen! Första biten tänkte jag: Hur ska detta gå!! Ont i benen, ont mellan benen, ont i knäna... Men efter ett tag var det som om man blev lite bedövad så då gick det bättre!! Tycker att det gick riktigt bra till Piteå fast det blev ännu längre då vi ville undvika E4:an mer! Så vi cyklade samma väg fram till Måttsund, men sen cyklade vi till Antnäs och E4:an bara till Ersnäs och där cyklade vi in i landet till Sjulsmark och ut vid Kopparnäs, Öjebyn och till Piteå!
 
 
Där blev det lunch!
Langos!!:) MUMS!!:)
Mina föräldrar, Simon och barnen skulle bjuda oss på fika i Fällfors, så dit blev vårat nästa mål! När vi startade från Piteå ringde jag och sa att vi skulle vara där på 2,5 timmar!:) Så vi satte igång och trampade! Det gick bra till Hortlax och Hemmingsmark, sen blev det hur tungt som helst! I stort sätt bara uppför mellan Hemmingsmark och Ålund!!! När vi kom fram till Ålund tänkte jag att nu är klockan mycket, vi har inte en chans att hinna till Fällfors på den tiden jag sagt! Kollade klockan och såg att det faktiskt var en halvtimme kvar innan vi skulle vara där! 1,2 mil till fällfors på 30 minuter det borde vi fixa!! Så vi trampade på och det var inte alls lika mycket uppför dit, så det gick! Ja det hade gått om vi inte cyklat lite för långt i fällfors, så vi blev tvungna att vända och cykla tillbaka en bit!:) Men vi blev bara några minuter sena i varje fall:)
 
Haha:) Jag ser helt arg ut på bilden:/ Det var jag inte:) Där blev vi bjudna på go-fika och kaffe:) Tack så mycket!!:)
 
Där i från gick det som bra fram till Drängsmark! Sen började det gå tyngre och tyngre! Mitt ena knä skar som det var knivar i det, så jag trampade mest med högerbenet! När vi var i kåge och skulle cykla gamla kågevägen kändes det som att det inte var jag som trampade utan nån slags robot i mig som fortsatte trampa, fast jag inte orkade! När vi kom ner till sjungande dalen, var det som reservbatteriet slog till och gav lite extra energi och det gick ganska bra att cykla hela vägen hem!!:) Väl hemma kändes det helt underbart att vi faktiskt klarade det!! Och vi hade riktigt kul på vägen!!!:) Tack för en toppensemester Bettan!!!:)

VÄXLANDE MOLNIGHET!!:)

Ja det är sånt väder hela tiden! Mer eller mindre moln! Först på morgonen ser det oftast ut att vara lite moln och mycket sol! Men innan man stigit upp och ätit frukost och fått sig ut, så är det mycket moln och lite sol! Sen väntar man lite till och då kommer solen fram igen och då får man skynda sig ut och njuta av solen! Idag cyklade vi över till mappa och la oss vid poolen! Barnen och mamma badade, men innan jag fått mig i så var molnen tillbaka!
 
Inga badkrukor här inte!!:)
 
Mamma och Melvin!!:)
 
Titta jag kan simma!!:)
 
När det blev för mycket moln, så cyklade vi hem igen! Jag la mig och läste en stund! Har helt fastnat i Mari Jungstedt böcker!!:) Riktigt bra!!:) Sen svidade jag om till träningskläder och begav oss (jag och Bettan) upp till stan för att hämta ut cyklarna! Sen gick vi till friskvårdskompaniet och körde ett bodypump pass och efter det cyklade vi hem! Då var det fint väder igen:) Riktigt härligt!!!:)
 
I natt ska Simon sova över hos en kompis för första gången!! SPÄNNANDE både för han och mig:)

RASTLÖS!!:)

Jag är extremt rastlös av mig!! (typ damp) Får panik av att inte göra något!!:) Idag var en sån dag! Kände att jag inte hade något att göra! Ville helst till något badställe, men kändes för kallt ute! Så efter att ha klättrat på väggarna här hemma ett tag, tog jag med barnen ut på en cykeltur! Vi cyklade till ske-hamn och köpte glass på ica, sen gick vi och matade fåglarna i svandammen!:)
 
Gott med glass!!:)
 
Viktor lockar fram fåglarna!:)
 
Viktor, Simon och fåglarna!!:)
 
Melvin försökte fånga en fågel som var på våran sida av staketet!!:) Gick inte så bra då fågeln blev livrädd!:)
 
 
Hemma igen! Melvin som riddare!:)
 
Ida och Elsa kom på besök!! Sötnosen!!:) Mycket trevligt!

 
Igår när jag vaknade, trodde jag banne mig att ryggen gått av! Höll inte på att kunna ställa mig upp! Efter
ett tag insåg jag att det var träningsvärk! Den värsta jag varit med om!!!:) Jag skickade iväg ett sms till Bettan
för att höra om även hon hade träningsvärk och Jepp det var lika illa där!:) Men efter att ha varit hemma halva dan
kände jag att vi behövde komma ut, så vi åkte iväg till Leos!:)
 
Två väldigt svettiga killar!!:)
 
Simon och Viktor hoppar studsmatta! Hade bara mobilkameran med mig, så det gick inte få så bra bilder!:)
 
Melvin skjuter bollar!!:)
 
När vi kom hem var det en supertydlig regnbåge ute!!:) Riktigt läckert!:)

IDAG!!:)

I natt har Simon haft en sovkompis här! Gick faktiskt riktigt bra!:) Det är klart att dom hade inte så lätt att somna, låg och pratade och fnittrade ganska länge!:) Sen imorse smög dom upp och satte sig och spelade tv-spel!:)
 
 
Jag hade ställt veckaren imorse, då jag och Bettan skulle cykla till stan för att lämna in cyklarna på service!! Halv tio bar det av mot stan! Ingen lätt cykeltur då det blåste mycket motvind!!:/ När vi lämnat in cyklarna, gick vi till friskvårdskompaniet och körde ett styrkepass! Sen hade vi tänkt cykla hem, men dom skulle inte bli klara för än måndag och som tur var fanns mina föräldrar i stan så vi fick skjuts hem! Vi funderade på ta en löpartur hem, men det kändes väldigt tungt med en ryggsäck på ryggen:)
 
Sen var vi förbi Jolla och Juanas föräldrars stuga en sväng på afton! Där Jolla och Juana var med sina familjer!:)
 
 
Nu ikväll har vi haft besök av mamma, pappa, Lena, Gunnar och Elsa!:) Vi bjöd på suring!!:)
 
 
Till efterrätt blev det kladdkaka, grädde och jordgubbar!!:) Riktigt smaskigt!!:)

Vi åt, drack, pratade och spelade med andra ord!! Mycket trevlig kväll!!!:)

SHOPPINGDAG!!:)

Idag har jag varit och shoppat med tjejerna!:) (Ida, Bettan och Sofia) Superskoj och jag hittade mycket fynd!:)
 
Vi äter go-lunch på Calles!:)
 
Jag i ny outfit!:) = Träningslinne, träningströja, träningsbyxor, örhänge, halsband och ring!:)
 
Och en ny myströja!! Känner mig nöjd!!:)
 
Nu har jag just kommit hem efter en löpartur där jag invigde mina nya träningskläder!! Dom kändes braaa!!:)

POOLBAD & BILBINGO!!:)

Idag har vi legat vid poolen hos mina föräldrar typ hela dagen!! Hade tänkt åka till något bad, men innan vi hunnit ut genom dörren såg det ut att mulna på! Så då tänkte vi att det är lika bra att gå till poolen som är nära:) Men det har ju verkligen varit kanonväder!!:) Härligt!!
 
Jag och barnen badar!!:)
 
Simon gör en volt!!:)
 
Nu i afton/kväll har jag varit på bilbingo med Ida och Bettan!! Och JA vi fick tuta!! Det var Ida som hade turen på sin sida idag!!:) Ida säger att hon har bara ett nummer kvar som är 66! Då hinner jag inte mer en tänka, så hör jag hur han ropar Olof 66! Jag får lite panik, då det inte går tuta när bilen är helt avslagen, så jag vrider om nyckeln lite för långt utan att trycka in kopplingen, så bilen som studsar fram en bit innan jag lyckas trycka på tutan!!:) Tur då att jag på något sätt lyckades trycka in kopplingen, så inte bilen hade studsat fram på bilen mitt emot!!:) Haha:)
 
 

VITBERGSBADET!!:)

Äntligen känns det som sommarn är här:) Fint väder igår och idag! Hoppas nu bara att det håller i sig!!:) Idag åkte vi till vitbergsbadet för första gången denna sommar!:)
 
Simon, Melvin och Viktor äter glass!!:)
 
Bubbelpoolen!!
 
Varmt och skönt!!:)
 
Simon och Viktor leker i vågorna!!:)
 
Viktor och Simon i vattenrutchkanan!!:)
 
Melvin ser lite frusen ut!!:)
 
Busungarna!!:) Tror dom hade riktigt skoj!!:)
 
Snart blir det ut på en cykeltur!!!:) NICE!!:)
 
 

RENOVERING!!

Igår var det renovering av vårat sovrum hela dagen!! Startade tidigt på morgonen med tapetsering! När vi (jag och mamma) tapetserat en bit började Simon lägga in golv och när jag var klar med tapeterna började jag skruva ihop våran nya säng som vi handlat på Ikea! Klara var vi strax efter 12 på natten:)
 
Tyvärr hade jag ingen förebild, men här ser man lite av hur golvet såg ut före och den beiga tapeten! Simon
lägger golv och mamma och pappa hjälper till med tapeterna!:)
 
Simon nästan klar med golvet!:) Tapeterna på plats och några låder till sängen klara!!:)
 
Melvin hjälpte mig att skruva lådor:)
 
Sängen på plats!!:) Lampan i taket ska inte vara där, lånade den från Melvins rum:)

SEMESTERTRIPP!!:)

Vi startade tisdagmorgon (1 timme senare en vi tänkt, TIDSOPTIMISTER!) med att köra ner till övik och äventyrsbadet!!
 
Vi åkte vattenrutchkanor, badade och åt lunch!
 
Simon och Melvin bubblade lite också:)
 
Sen åkte vi vidare mot Sundsvall!
 
 
Framme på scandic i Sundsvall mötte vi upp mina föräldrar, brorsan och Therese!
 
Middag!:)
 
Min mat: Lax, potatisgratäng och en massa annat gott!!:)
Efter middagen fick killarna gå till vårat rum och passa barnen, medans vi tjejer åkte till Casinot:) Vi gjorde
en tävling: Vem kom hem med mest pengar, tjejerna mot killarna!! Vi var väldigt nöjda då vi kom hem och
hade mer pengar en när vi åkte dit!!:) Inte mycket, men lite;) Vi tänkte att killarna har inte en chans att vinna!!
Men, men vad vi hade fel!!! Dom vann betydligt mer en oss!!:) Alla nöjda och glada!!:) Riktigt skoj var det!!!
 
När vi vaknade på onsdagsmorgon blev det hotellfrukost, sen var det dax att säga hejdå till brorsan och Therese som skulle åka hem till Norge:( Trist, men håller tummarna att dom snart bor här uppe i norr!!:)
 
Sen åkte vi vidare till Junsele djurpark!
Simon och barnen framför tigrarna!:)
 
Jag och barnen i regnet, framför kamel!!:)
 
lekparken!!
 
Simon kastar en peng i önskebrunnen:)
 
Vildsvin!!
 
Simon klappar get!!
 
Melvin klappar get!!
 
Melvin kör bil!!
 
Simon kör lastbil!!
 
Barnen åker karusell!! Simon tyckte nog inte nyckelpigan var så spännande, men Melvin tyckte det var
jättekul!!:)
 
Vi åker pariserhjulet! Den enda som tyckte det var kul, var Melvin! Vi andra var bara rädda!!:) Det var
ett riktigt gammalt pariserhjul!!:/
 
Våran lilla stuga!!:) Det var ingen lyx direkt!! Fanns inte ens en kyl, så det blev chips till frukost!!:/ Stugan
bestod av två våningssängar, ett bord och några stolar!! Jag hade hjärtat i halsgropen hela tiden då vi var
inne i stugan, då Melvin klättrar och far hela tiden!! Och just dom här dagarna hade han så mycket otur!!
Först på äventyrsbadet klämde han fingrarna där man gick in, det åker upp som glasdörrar och hans hand
åkte med in när dom öppnades, så jag blev tvungen att slita lös handen för han satt fast!! Han fick några sår
på fingrarna! Sen när vi åt middag på en pizzeria, föll han ner för en trapp och slog sidan av skallen! Trodde
nästan han fick hjärnskakning, men det gick bra!!
 
På kvällen spelade vi minigolf!! Lill-Simon var Kung!!
 
Melvin var också duktig!!:)
 
Andra dagen! Solen sken stundvis:) Melvin stoppade in skallen så långt genom hålet, så vi höll nästan
inte på få ut han:)
 
 
Ringsvanslemur!!:)
 
Simon och Melvin matar renar!!:)
 
Lodjur!!:)
 
Här matar dom vargarna! Fattar inte att dom vågar!!:/
 
Simon och Melvin kör bil!!:)
 
Åker karusell! Melvin tyckte första varvet var kul, andra varvet lite läskigt och tredje varvet grinade han, så
dom fick stanna av karusellen:)
 
Lama!!:)
 
Simon, Melvin och lilla bocken bruse:)
 
Försökte få ett kort på Simon, Melvin och getterna, tror det här var det bästa jag kunde få, dom ville inte
riktigt stå still:) (vare sig barnen eller getterna:)
 
Melvin åker ekorre:)
 
Tigrarna var helt klart häftigast!! Den här tigern såg inte alls snäll ut!! Den ställde sig mot rutan och morrade:/ Tyvärr fick jag inget bättre kort när den stod upp, för jag blev så rädd!! Kändes som den skull komma ut ur rutan!! Skrämde upp både mina egna barn och andras som jag skrek!!:)
 
Vit Tiger!!:)
 
Arga Tigern, före han blev riktigt arg, men jag tyckte den stirrade otäckt på mig:)
 
Simon matar en ren!!:)
 
Våran lilla stuga!! Ni kan ju tänka er hur Melvin skulle klättra upp och ner i dom här sängarna och hoppa mellan
sängarna!! Trots inget kanonväder blev det några riktigt mysiga dagar!!:)
 

NI ÄR BÄST!!!:)

Den här lappen fick jag i brevlådan i fredags:
 
 
Så klockan 12 igår var jag redo! Jag var väldigt nervös då jag inte visste vad som väntade!:) När klockan
nästan är 12 hör jag två motorcyklar komma och förstår att jag ska få åka motorcykel!:)
 
Jag fick åka till ok, där väntade Jolla och Therese med bil!
 
 
Vi åkte hem till Bettan, där satt vi och pratade och skrattade, sen tog vi en promenad ner mot stan!
 
Vi gick på Calles, där blev jag bjuden på supergod mat och öl!:)
 
Skellefteåtoast tror jag det hette!:) Var supergott!!!:)
 
Efter maten gick vi tillbaka till Bettan! Där hade vi picknick på gräsmattan, drack lite mer öl och hade det
riktigt mysigt!:)
 
Sen fick jag ansiktsmask och blev sminkad!!:)
 
Sen åkte vi hem till Jolla och dit kom även Sofia, Peter, Ida och Tobbe!!:) Vi åt jordgubbar, glass och drack
vin!:)
Sen fick jag ta på ögonbindel och sätta mig i en bil! Jag tappade bort mig direkt vars vi var:)
 
Det visade sig att vi skulle ut och resa:) Så jag fick börja med att checka in på Ursvikens airport!:)
 
Efter incheckning fick vi vänta i gaten för ombordstigning!!
 
Här har vi intagit våra platser i flygplanet!!:)
 
 
Säkerhetsgenomgången!!:) Snart dax för start..
 
Dom hade gjort superfina tårtor!!:)
 
Bästa flygvärdinnor!!:)
 
Del av personalen på Festresor AB!:)
 
Framme på Costa del sol!!:)
 
Brorsan sjöng och spelade en sång till mig!! Therese hjälpte till och mamma och Lena var bakgrundsdansare:)
Dom var superduktiga!!!:)
 
Världens bästa vänner!!!!:)
 
Tävlingsdax!! Limbo!:) Jolla!
 
Nicke och Anders!!:)
 
Tobbe!!:)
 
Jag:)
 
Hanna:)
 
Jojjo:)
 
Sofia:)
 
Johan:)
 
Micke:)
 
Jon:)
 
Vickan:)
 
Annelie:)
 
Tanja:)
 
 
Jag i världens minsta flytväst!!:) För att avgöra vilket lag som vann skulle jag hoppa i poolen och Simma
5 vänder!!
 
Självklart ställde jag upp på det:)
 
Rättning av en tävling, där dom hade fått svara på frågor om mig!!:)
 
Dancing in the rain!!:)
 
Vi var ganska många som avslutade kvällen med ett dopp i poolen!!:)
 
Dansar!!!:)
 
Tusen, tusen, tusen tack till alla som var med! Och alla ni som ordnade allt!!! Jag har världens bästa släkt
och vänner!!!!!!! Jag hade en helt underbar dag och kväll!!!:)
 
(Jag fyller inte 30år förän i augusti, men det var ju bäst att dom tog det nu då alla är hemma:)

3-års kalas, möhippa och lite nervös!!:)

Idag har det varit 3-års kalas för lilla Melle bus hela dagen!!!!:)
 
Vi började morgonen med att gå in och sjunga: Ja måå han leva... för Mevlin!!:)
 
Han vaknade till ganska fort och tyckte det var jätte kul med paket:)
 
 
Sen blev det barnkalas!!:)
 
Korv med bröd till barnen och smörgåstårta till oss vuxna! Sen självklart fika och tårta!:)
 
 
Fiskedamm!:) Storebror hjälper till:)
 
Självklart fick även Simon fiska!:)
 
Melvin´s tårtor!:)
 
 
Ännu mer paket!!:) Oj va kul!!:)
 
Släkten på fika!:)
 
Melvin och Nadja!:)
 
Vickan och Jocke´s möhippa/svensexa:)
Vickan ska lista ut vems ben som är Jockes!! Hon klara det!!:)
 
Jocke ska lista ut vems puss som är Vickan´s!:) Han klara det!!:)
 
Jocke och Vickan!!:)
 
Vi spelade kubb! Tjejerna mot killarna!!:) (tjejerna vann:)
 
Vickan hade spelat in en låt: ....♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪ Du ger mig bra vibrationer......♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪ Som dom här
framförde!! Hon var superduktig!!!:)
 
Varför jag är lite nervös:
Men det kommer nog att bli superskoj!!!!:) SPÄNNANDE!!!!:)
 
 

DRÖMLÄGET!!:)

Har varit och hälsat på "Lill"-Simon´s kompis Viktor och hans familj i deras stuga idag!! Vilket drömläge dom hade på stugan!! Bara skog så långt man kunde se och en sjö just nedanför stugan!! Inga som helst grannar!! Helt underbart!!!:) Nu vill ju jag också ha en stuga:)
 
Vi blev bjudna på kaffe och fika!!!:)
 
Sen gick barnen ner till bryggan!! Dom lekte, fiskade och lekte med fiskarna:)
 
Mask-grävning!!
 
Simon och Viktor leker i båten!!
 
Linnea har fått napp!!
 
Viktor tyckte verkligen mycket om sin gädda!!:) Han bar med sig den överallt!!:)
 
Vi fiskar!!:)
 
Simon, Viktor och gäddan!!:)
 
Melvin fick fiska med Linnea!!:)
 
Linnea och Viktor badar!! Simon håller sig i båten!! Han badade till slut, men det han jag inte fånga på bild:)
 
Barnen leker med fiskarna!!:)
 
Simon får napp!!:)
 
Linnea, Simon, Melvin, gäddan och Viktor!!:)
 
Gäddan, Viktor, Melvin och Simon!!
 
Sen blev vi bjudna på supergod mat!!!!:)
 
Grillat kött, ris, sås och en supergod sallad som det var jordgubbar i!! Måste jag prova göra någon gång!!
MUMS!!!!:)
 
Tack för en supermysig dag/kväll!!!:)

1:A JULI!!

Tänk att det faktiskt är Juli nu!!! Så då är det väl på tiden att det blir riktigt fint väder!! Idag har varit en härlig dag! Vi började med att åka upp till stan, åt festivalmat, barnen och även vi vuxna fick åka lite karuseller! Jag och Simon åkte dom här te-kopparna eller vad det är som snurrar nå fruktansvärt mycket! Både Simon och dom vi satt med sträckte hela tiden upp händerna och skrek att dom skulle snurra mer, vilket dom såklart gjorde!!:/ ÅÅåå herregud va snurrig jag blev!!:)
 
Simon och Melvin åker larven!!:)
 
Melvin (i lila tröja) kör bil!!:)
 
 
Simon och Simon åker gungan!!:)

Vi provade även lyckohjulet, men ingen lycka där inte:/
 
Sen åkte vi och hälsade på Jonas och Emma som fått en liten bäbis!!!
 
Där bjöd dom på kaffe och go-fika!!:)
Supersöt liten kille!!!:)
 
Sen åkte vi till mina föräldrar där vi åt grillat!!! MUMS!!!:)
 
Simon badade!!:) Snacka om att inte vara badkruka!!!:) Melvin var nog lite sugen han med, men han får
inte bada om inte någon vuxen badar, så han fick stå över idag!!:)
 
Sen har jag avslutat kvällen med en härlig löpartur med Bettan!!:)

FESTIVALEN!!!:)

Nu har jag SEMESTER!!!! Det firades med festival på fredagen!! Vi började med förfest hemma hos oss!!:) Vi åt grillat, drack en massa vin, spelade hattleken, spelade biljard och hade det riktigt trevligt:)
 
Äter grillat!! Mums!:)
 
Dricker vin!! Mums:)
 
Bettan, jag och Simon!! vet inte riktigt vad vi gör:)
 
Spelar hattleken!!:)
 
Nina gör charader... Gunde svan eller kanske Gustav vasa!!??
 
Per gör charader... lilla my, eller kanske är det Hackakaboto!!??
 
Therese gör charader... Lätt Jultomten!!:)
 
Simon gör charader... Ja något kul verkar det vara!!:)
 
Jag och Bettan körde en match biljard mot brorsan och Per!!:)
 
Hejja Bettan!! Vi hade dom hela bollarna, så ni kanske kan gissa vem som vann!!
 
Sen åkte vi in till stadsfesten!! Där drack vi öl i öltälten, lyssnade på takida, som vanligt på festivalen tappade bort några vänner, åkte karusell och åt oxfilérulle!!:)
 
Jag och Bettan i ett öltält!!:)
 
Takida!!
 
Micael vann ett gulligt hjärta till Therese!!
 
Men jag vann en mycket större sköldpadda till mig själv!:))
 
Tack alla inblandade för en galet kul kväll!!:))
 

RSS 2.0