SPOILED!!:)

Har varit och fått behandlingar hemma hos mina föräldrar av Therese!! Det blev vaxning av benen och färgning av ögonbryn och fransar!! Är ni sugna på behandlingar gå in och kolla hennes hemsida: spoiled.se och hör av er till henne:) Hon kommer att vara hemma i skellefteå i två veckor!!:) Hon är superduktig!!!! Hon är utbildad makeup artist och stylist och studerar just nu hudvård och spa terapeut på Ewas utbildning. Under hennes studietid kommer hon att ha elevpriser, så passa på!
 
Här får mamma behandling! Färgning av bryn och fransar!!:)

BROARNA RUNT!

Tog en cykeltur igår med Bettan!! Blev broarna, sundgrundsbron-medlebron! (Bron där man viker av mot medle istället för att köra mot klutmark) Typ 5,5 mil:) Kan lova att det känns i baken idag:/ Måste nog köpa vadderade cykelbyxor:) Men konstigt nog känner jag inget i benen!!:)

MIDSOMMAR!!

Jobbade en stund på morgonen, sen åkte vi till Tuvagården en stund!

På kvällen var vi hos mina föräldrar där vi åt:
till förrätt:

Varmrätten:

Efterrätten har jag ingen bild på, det var vit chokladpannacotta med hallon!

Simon tog årets första sommardopp i poolen:)
 

Måste ha blivit nå knas med bilden! Kolla in Simons hand:/


Även Jeppe badade! Tuffa killar:)

Vi åt, drack, sjöng snapsvisor och spelade kubb!!:)


Melvin kastar, ojoj han håller på att träffa kungen:)

SÖNDAG!!

Var en väldigt seeg dag!! Sov länge, väldigt länge!!! Klockan var nog nästan 11 innan jag fick mig upp!! Jag var inte bakis, mådde inte illa och hade ingen huvudvärk men kände mig bara seg! Åt lunch nästan direkt jag steg upp eftersom jag sovit förbi frukosten:) Sen tog vi cyklarna och hämtade barnen i Bergsbyn!

När vi kom hem blev det inte mycket gjort! Försökte städa lite, var ute på gården en stund, drack en massa kaffe, men piggnade aldrig till!! La mig till och med och läste en stund, vilket jag oftast är för rastlös för att göra på dagarna:)

På kvällen hade jag en inplanerad löpartur med Bettan! Tänkte att jag kommer aldrig att komma mig varvet runt idag! Det var tungt, men det gick:) Så underbart skönt det kändes när det var över!!!

Nu åker jag och jobbar! Två veckor kvar till semester!!!!!

IGÅR!!!

Var det full rulle:) Barnkalas, joypeak och taifest!!:)


Barnen fikar:)


Melvin fiskar, fiskedamm..


...han fick napp:)


Simon och Melvin står i kön till en hinderbana!

image description
Klara, färdiga, gå!!

image description

 

image description
Jag redo för taifest!!
Jag köpte en cykelhjälm igår för jag tänkte att det nog är säkrast att ha en
hjälm när man ska cykla efter man druckit "lite":) Men det känns inte bekvämt
med hjälm när man inte haft någon sen man var liten!! Jag hoppas man vänjer sig:)
Jag skippade hjälmen på vägen dit, skyllde på att jag inte ville förstöra frisyren!:)
Lite dumt, jag vet!!

image description
Taimat!! MUMS!!:)


Simon och mamma uppe och dansar!!:)


SKUMT!!

Igår när vi satt och åt middag, så ser jag hur två män 30-40år? med cykel, står och stirrar mot vårat hus, efter ett tag står en av dom på våran gård, utanför köksfönstret! Jag säger: Vad är det där för skummisar? Det var bara jag, Melvin, Simon och Simons kompis Viktor hemma! (stor-simon jobbade) Ett av barnen frågade: Tror du det är tjuvar?? Jag försökte hålla lugnet: Neeej!! Efter ett tag började han utanför fönstret vinka, så jag gick ut! Då frågade dom om jag hade något jobb åt dom?!? t ex klippa våran gräsmatta!! Jag sa vänligt men bestämt att Nej jag har inget jobb åt er!!:) Tycker det var lite skumt!! Dom hade visst stått och stirrat utanför mina föräldrars hus också!!:/

SOMMARLÄNGTAN!!!

Ja, oj vad jag längtar tills den riktiga sommaren kommer!!! Har kännt mig lite låg på senaste tiden, därav mina uteblivna blogginlägg!! Känns som det är lika bra att inte skriva när man känner sig neg!!!

Idag har varit en riktigt härlig dag!! Började att åka och handla en massa fina blommor, sen blev jag, mamma och Melvin bjudna på lunch av min mormor på Sibylla:) Efter det åkte jag och Melvin till stan och shoppade avslutningskläder till han och Simon:)


2st t-shirt och en skjorta till Simon och ett par shorts till Melvin!!:)

Efter att vi kom hem har jag varit ute nästan hela dagen! Planterat blommorna
i krukor och rensat lite ogräs!! Riktigt härligt att vara ute!!

Blir finare sen, när blommorna har vuxit till sig lite:)

Fick en present idag av stor-Simon:)Hur går det då med träningen!!? Ja, det går väl rätt okej!!:) Förra veckan
blev det två box-pass och ett löp-pass!! I veckan har jag kört ett box-pass,
varit på bodypump en gång och ett styrke-pass, sen blir det en löpartur
imorgon!! Men jag känner att jag måste lägga in fler pass och bli bättre med
maten om jag ska hinna komma i toppform tills jag blir 30:) Inte länge kvar nu:S

THE HUNGER GAMES!!

Har läst dom två första böckerna! Hungerspelen och fatta eld!! Är nu inne på den tredje och sista som heter Revolt!! Grymt bra böcker, måste nog vara bland dom bästa jag läst!!:)

Hade med mig dom två första böckerna till Turkiet, trodde inte jag skulle hinna läsa så mycket så jag tog inte med sista boken dit! Men jag hade lätt hunnit läsa även den! Både jag och Simon läste böckerna där, så vi fick turas om och läsa och leka med barnen!!:)

Ikväll ska vi åka och se hungerspelen på bio!! Hoppas filmen är lika bra som boken!!:)Idag på dagen har vi varit på leos och barnen har fått busa av sig!!:) Jag busade inte så mycket, känner mig sååå trött! Förstår inte varför!!?? Kanske har jag blivit van att få lata mig på dagarna i två veckor, sen kommer man hem till en riktigt tuff jobbarvecka, massa tvätt, städning, matlagning och träning!! Tar väl ett tag att vänja om sig:/


Melvin!!:)
Glasspaus! Viktor, Simon, Simon, Oliver, Tony, Juana, Nathalie och Melvin!!:)


RSS 2.0