IDAG!!

Började dagen med en kort promenad! Sen blev det lite städning, vikning av tvätt, lunchlagning m.m. Tröttnade ganska fort på alla måsten och tog med barnen till badhuset!!
 
Simon´s kompis Erik, Melvin och Simon utanför badet!!:)
 
Melvin i barnpoolen!!:)
Simon!:)
Erik hoppar från 3:an!:)
Simon hoppar från 3:an!:)
När vi kom hem tog jag det lugnt en stund innan det var dags att starta med middan!! Barnen fick äta rester från igår tacotårta och åt mig och stor-Simon blev det pasta och pestokyckling! Gott!!:)
 
Sen for jag och Bettan ut i skidspåret och det gick faktiskt åka fortfarande!!:) Men kan säga att det var bara glid och inget fäste!!!!
 

Nu blir det Melodifestivalmys med familjen!!!! ♥♥♥
 
 
 

Alla ♥-dag!!

När jag steg upp på morgonen stod dessa rosor på bordet!!

 
Från stor-Simon:) ♥
 
Från lill-Simon fick jag det här fina kortet!! ♥
 
Utsida!
Insida!!:)
 
Sen blev det en stressig dag på jobbet!! Inte bra för min rygg!!! Börjar känna av fogarna och ryggen ganska mycket nu:(( Blää Hade hoppats på klara mig ifrån det ett tag till!! Men samtidigt var det ganska väntat då jag haft samma problem när jag väntade både Simon och Melvin!!
 
På kvällen blev vi bjudna på middag hos mina föräldrar! Tacotårta! Mums!! Till efterrätt bjöd dom på alla ♥-dag tårta!!:)
 
 
 

Halvvägs!!

Idag!
 
50,4% av graviditeten har passerat! (141 av 280 dagar)
 
Jag är i gravidvecka: 21
 
20 veckor + 0 dagar har gått
 
Jag är i kalendermånad 5
 
Jag är i graviditetsmånad 6
 
Jag är i trimester 2
 
Jag har 139 dagar kvar till BF
 
Magen v. 20 nu!
 
 
 
Här nedan är v. 20 med mina andra barn!!:)
  
Simon                                                    Melvin

Det är nog ingen större skillnad så här tidigt!!:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bygdsiljumsbacken!!

Riktigt härlig dag har det varit! Jag, Simon, Simon, Melvin, Bettan och Saga har åkt slalom/snowboard hela dagen i Bygdsiljum!!!
 
Simon och barnen!!:)
Jag och Melvin åker i skogen!!
 
Stor-Simon hoppar!!:)
Lill-Simon åker baklänges!! Han börjar bli riktigt duktig på att snurra runt och åka bakåt och snurra tillbaka igen!:)

Melvin och Simon!!:)
 
Kan säga att det känns i kroppen efter en dag i backen, speciellt när jag har Melvin i snöre och han ibland faller och jag ska lyfta upp han, ibland skogsvägar får han för lite fart och jag ska putta på, ibland tappar han en skida som jag ska sätta fast igen!! Och ibland (bara hänt en gång tack och lov!!) när vi åker lift, lyckas Melvins ena skida snurra ett halvt varv, så en skida pekar framåt och den andra bakåt! För att inte falla av liften får jag lyfta upp Melvin och hålla han kvar i luften tills vi kommer fram till toppen och kan hoppa av! När det hände hade vi åkt ungefär halvvägs upp! Trodde på riktigt att ryggen skulle gå av där ett tag!! Men det gick som tur var bra!!:)
 
Efter vi åkt klart for vi in till stan där vi mötte upp Juana, Tony och deras barn! Sen gick vi och käka på Dallas!! Gott!! Sen åkte vi till oss!! Barnen fick leka och vi surrade och såg Melodifestivalen!!:) Trevligt!!:)
 
God Natt!!:)
 
 

Dåligt samvete!!:)

 Från början när jag började känna bebisen röra sig, så var det oftast när jag ätit glass! En kväll när jag just ätit ett lass med glass:
 
Jag- Bebisen tycker verkligen om glass!! Det är typ bara när jag ätit glass som jag känner den!
 
Simon- Det är ju knappast bebisen som tycker om glass, det är du!!! Bebisen ligger säkert där nere och skakar och fryser när du trycker i dig en massa glass!!:)
 
Oj! Så har inte jag tänkt!!
 
Så nu trycker jag glass med lite dåligt samvete!!:/
 
Jag brukar också känna bebis ganska mycket när jag kör bil och lyssnar på hög musik! Har tidigare tänkt att den här bebisen gillar musik!! Men nu börjar jag tänka att den kanske ligger där inne och sparkar och slår i vild förtvivlan och vill att jag ska sänka volymen!!:)

ULTRALJUD!!

Ja! I måndags var det äntligen dags för rutinultraljudet!! Har varit sjukt orolig, först att bebis skulle ha dött, för jag kände inga rörelser! Först v 17-18 kände jag första gången tydligt!! Mina andra barn har jag känt tidigt typ v 15! Sen när jag började känna bebisen övertygade jag mig själv om att det skulle vara något annat stort fel!!
 
Men allt såg bra ut!!! Sååå SKÖNT!!!:) Hade kunnat ligga i flera timmar och titta på bebis!! Hade velat ha en ultraljudsmaskin hemma!!:)

RSS 2.0