HALLOWEEN-PARTY!!:)

Simon och Viktor var bjudna på halloweenparty, som Nathalie och William ordnat!:) (deras mammor) Tänkte jag skulle vara med och hjälpa dom en stund, men jag och Melvin stannade hela partyt!:)
 
Melvin fick vara trollkarl!!:)
 
Själv var jag häxa!!:) (ser väl ungefär ut som vanligt;)
 
Simon var ninja och Viktor vampyr!!:)
 
Det bjöds på häxbål när vi kom dit!!:)
 
Sen blev det limbo!!:) Nathalie!!:)
 
Simon!!:)
 
Viktor!!:) och Melvin:)
 
DANS!!:)
 
Ballonglek!!:) William lämnar över ballongen!!:)
 
Simon får ballongen av en tjej! dom var riktigt duktiga allihop måste jag säga!!:)
 
Mördaren och detektiven!!:) Simon som detektiv!!:)
 
mördade!!:)
 
Heta stolen!!:)
 
Här hade dom lådor som dom fick stoppa ner händerna i och gissa vad som fanns där i!!:)
 
Här var det charader!!:)
 
Sen blev det skattjakt! Dom hade en kista, men nyckeln var borta så den skulle dom leta! Tänkte att det kommer att roa dom en stund!!:) Tog väl typ 10 sekunder innan dom hittat nyckeln!!:)
 
Jolla-häxan!!:)
 
Melle bus!!:) Blev en toppenkväll!! Tror barnen hade superkul!!:)
 
 

FULL RULLE!!

Känns som tiden springer fram!! Tycker det är måndag, sen är det fredag, sen måndag igen! Hinner inte med!!:/ Men har ändå hunnit med en hel del:) Har kommit igång med träningen igen, vilket känns grymt skönt både i kropp och själ:) Träningen senaste tiden har varit:
Lördag: löpartur (1 mil)
Söndag: löpartur (5km)
Måndag: Boxpass
Tisdag: löpartur (5km)
Onsdag: Vila
Torsdag: Kettlebells (Var första gången jag provade det, riktigt skoj och jobbigt:)
 
Önskar bara att jag kunde sluta trycka i mig så mycket chips!! Funderar på lägga in mig själv på behandlingshem för chipsberoende!! (undrar om det finns!!??)
 
I lördags var vi i Jävre och fiskade lite regnbåge! Mums!!:)
 
Pappa med storfisken!!:) (Jag lyckades inte vända vissa bilder rätt väg! Har tagit med mobilen)
 
Lilla Melle Bus!!:)
 
Jag och Melvin får napp!!:)
 
Storfiskarna!!:) När vi var klara och hade så många kg fisk som vi ville ha, så tänkte vi att vi kastar nån gång
till, gör ju inget om vi får en liten fisk till!! Jag fick napp och tänkte att den här är nog inte så liten:) När den
kom upp visade det sig att det var den största av dom vi fick!! Tror den vägde 5,5kg:/ Så det blev lite dyrare
än vi tänkt!! Tur det är gott med fisk!!:)
 
Farmor kom också dit och hade med sig gooo-fika!!:) Melvin blev överlycklig!!:) Okej, jag med!!:))
 
I söndags var jag och hjälpte Therese en stund på hennes jobb (Bikbok), jag larmade av, galgade av, och vek kläder!! Riktigt skoj!!:)
 
I måndags åt jag lunch med Ida, Bettan och Elsa på Wayne´s!!:) Supertrevligt!! Alltid kul när man kan få sällskap till lunch! Annars äter jag oftast själv!!:)
 
Jag och sööta Elsa!!:) Synd att jag inte kunde rotera bilderna!!:/
 
Imorgon är "lill"-Simon bjuden på halloweenparty!! Spännande!!:) Nu måste jag snöra mig in i duschen sen hoppa i säng!! Tänkte försöka få mig upp tidigt imorgon!!!! Imorse var jag så trött!! Tror jag snoozade en timme innan jag fick mig upp!!:/

GYMMET KLART!!:)

Nu är gymmet klart!! Blev mycket trevligare än tidigare!! Även om det inte är superfint, men hallå det är ett gym!!:)
 
Måste nog måla bänken nån dag! Den är ju "lite" rostig!!:)
 
Nu ska jag gå och inviga nya gymmet med lite träning!!:)

SNÖ!!!

Tycker inte om att ligga efter vägarna den årstiden!! Man vet inte riktigt om det är halkigt eller bara blött!! Sen vet man inte om bilarna man möter har bytt till vinterdäck!!  Gruvade mig lite för att köra inlandet idag, men det gick bra! Jag kom hem oskadd!!:) Jag körde väldigt försiktigt då det var isiga och slaskiga vägar!!:/
 
Isvägar och dimma!!:/
 
På vägen mellan Jörn och Boliden började det snöa dom största lapphandskar jag sätt tror jag!!:) Gick inte så bra att ta kort på dom!!:/
 
På en butik som jag besökte idag, hade dom visst haft en gissningstävling: Gissa åldern på mig!!:/ När en av killarna som jobbar där frågar hur gammal jag är, och berättar om deras tävling, säger jag direkt att jag inte vill veta vad dom gissat på för ålder!! Sen säger jag att jag är 30år! Han jag pratade med såg lite besviken ut och sa, jaha då är du ju i min ålder! ( vet inte om han menade att han trodde jag var mycket äldre eller yngre! självklart hoppas jag på att han trodde jag var yngre!) Sen var det en tjej i närheten som sa: Haha då var jag närmast! När jag gått ut från butiken ångrade jag att jag inte tog reda på vad dom gissat!! Måste ta reda på det nästa vecka!! Tror dom att jag är äldre en vad jag är blir det BOTOX!!!;)
 
 

DAGEN IDAG!!

Har målat klart gymmet!! Skönt!!:) Nu fattas det bara att spika tillbaka listerna och möblera!!:) Sen har jag varit och hjälpt till i brorsan och Therese lägenhet!! Jag la golv!! Trodde inte jag kunde det, men det kunde jag visst!!:) Man lär sig eftersom!!:)
 
Nu i kväll har jag varit ute på en löpartur!! Grymt skönt var det att springa i duggregn!!:) Nu håller jag alla tummar att vi ska komma med på boxpasset imorgon då vi står som reserver!!!! Känner träningsmotivationen börjar komma så smått tillbaka!!!:)
 

MÅLAR!!

Idag startade jag dagen med att följa Therese upp till Rusta, hon skulle bara handla lite målarfärg!! Ja, men då kan vi ju ta min bil tyckte jag! Vilket vi gjorde! När vi kom dit upptäckte vi att golvet som Therese och brorsan ville ha i deras lägenhet hade kommit in!! (Har varit slut!) Så då köpte hon det + två sängbord+ målarfärg!! Själv köpte jag en mixer, målarfärg, penslar och roller! Lite problem blev det dock när vi skulle få in allt i min lilla bil! Men efter lite pusslande så gick det!!:)
 
 
Vi fick ju sitta som packade sillar, men det gick!!:)
 
När jag kom hem så började jag städa lite, sen har jag målat, målat och målat!! Är VÄLDIGT less på måla just nu!! Tyckte det har gått så fort och bra när vi har varit i Therese och brorsans lägenhet så jag tänkte, det här tar ju inte lång stund att måla!! Det är gymmet jag ska måla om!! Har varit så mörkt och trist där inne och jag har tappat lite motivation till att träna senaste tiden, så då tänkte jag om jag gör det ljust och trevligt kommer jag säkert att vilja vara där mer!!:) För det första så är Therese räsersnabb på att måla, sen var vi flera stycken som målade där! Så det kan ju vara därför det gick så fort där!! Jag är inte snabb på måla och jag är själv + att jag skulle ha koll på barnen samtidigt! Då Simon jobbar helg! Så det kan ju vara därför det tar sån förbaskat lååång tid!!:( (Nu andra varvet har Simon hjälpt till en del och då gick det ju lite fortare!!:)
 
Sen lyckades jag göra om samma misstag som jag gjort en gång tidigare! Trampat på en list spik när jag kliver ner från en pall!! AJ AJ AJ!! Fattar inte att jag inte lärde mig efter första gången!!:(
 
Före vinrött!!
 
Efter kommer det att bli vitt!! På bilden här hade jag bara målat ett varv! Nu har jag målat två, men kommer att behövas minst ett varv till!!:( Vill vara klar NU!!
 
 

FÖRVIRRAD!!!:/

Det ringde nyss på min mobiltelefon!!
Jag:
-Hej det är Evelina!
Han som ringer säger:
- Hej, jag söker Marie Annette Lundmark!
Då säger jag:
- Ja, det är jag!
Han börjar presentera sig själv, då inser jag att nä det är ju inte jag!
Så jag säger:
- Nää förrästen det är ju inte jag!! Det är ju min mamma!!:)
Jag börjar tokskratta och han i luren börjar tokskratta!!:) Han måste ju trott att jag var dum i huvudet som inte visste vad jag själv hette!!!:)
 
 
 

RHODOS DEL 2!!:)

Nu har jag fått tag i lite bilder från vattenparken och surfingen!!:)
 
VATTENPARKEN!!
 
Vågmaskinpool!!:)
 
En vattenrutschkana som man satt i en ring och åkte!!:)
 
utsikt över barnpoolområdet!!:)
 
En stor boll som man hoppade på, sen flög man ner i vattnet!! På bilden ovan är "lill"-Simon på bollen!!:)
 
"Stor"-Simon åker ner för bollen!!:)


 
Bad i havet!!:)
 
SURFINGEN!!:)
 
Vi blir instruerade!!:)
 
Vi på väg ner i vattnet!!:)
 
Jag uppe på brädan!!:)
 
Vi:)
 
Simon uppe på brädan!!:) Det var verkligen hur kul som helst!! Men som sagt riktigt svårt!!:)

 
Melvin lite trött!!:)
 
Melvin i solnedgången!!!:)
Nu vill jag tillbaka!! Så skönt med sol och värme istället för regn och rusk som det är här hemma!!

FULLT ÖS!!:)

Har det varit idag!! Började med att åka och bada på örjanshallen på förmiddan!:)
 
 
Viktor och Melvin!!:)
 
Simon hoppar!!:)
 
Simon, Simon och Melvin!!:)
 
Viktor ska hoppa från mellersta!!:)
Riktigt skoj att bada, man blir som ett barn på nytt!!:) Synd bara att det är lite kallt så man börjar frysa efter ett tag!:/
 
När vi kom hem gjorde vi ett städryck, sen kom mina föräldrar över en sväng då fick dom passa barnen en stund så for jag och Simon ut och sprang!! Har varit väldigt dåligt med träningen senaste 2 veckorna då jag har haft nån jobbig förkylning! Så det var riktigt skönt att komma sig ut!
 
Sen har jag varit på tjejkväll där vi åt suring, pratade och spelade spel!! Megasupertrevligt!!:)
 
 
 
 
Tack för ikväll!!!!:)
 


Jag har varit riktigt kass på att blogga senaste tiden! Det har inte hänt så mycket spännande!!:) Har jobbat, hämtat på dagis/fritids, varit på föräldramöten, utvecklingsamtal, gjort hemmagrejer (städat, lagat mat, tvättat m.m.) Men en rolig sak har det varit!!:) Brorsan och Therese flyttar hit upp och har fått deras nya lägenhet!!:) Så vi har varit där en del och renoverat!!:)
 
Therese Målar!!
Jag tapetserar!!
Simon lägger golv!!
 
Väggen klar!!:) Riktigt snyggt blev det!!:)
Kommer att bli en superfin lägenhet!!!:)
 

RSS 2.0