LIDINGÖLOPPET!!

Nu är det gjort, Klassikern är fulländad! Vi har nu åkt 9 mil skidor (vasaloppet), cyklat 30 mil (Vätternrundan), Simmat 3km (vansbrosimmet) och sprungit 3mil (Lidingöloppet)
 
Klockan 07,15 hoppade vi på bussen i ursviken för att åka ner till Stockholm (Lidingö)! Vi stannade två gånger på vägen ner, en gång för lunch och en gång för fika! Vi var framme vid 19-tiden! Vi packade upp våra grejer i gympasalen som vi skulle sova i, sen gick vi till en pizzeria nära och åt middag! (lasagne) Sen gick vi ner till mässtälten och hämtade ut våra nr-lappar! Efter att ha kikat runt lite, gick vi tillbaka till skolan och sov!
 
Vaknade ganska tidigt och gjorde oss klara, sen gick vi och åt frukost strax före 9! Jag åt gröt och ägg, vilket jag har gjort senaste månaderna för att magen ska vara van vid det! Sen var det bara att få tiden att gå tills vi skulle springa! Våran starttid var 13,50! Lite dum tid tycker jag, hade gärna startat tidigare! Vi ville ju inte äta lunch nära inpå då vi skulle springa, så det blev bara ett litet mellanmål vi 11!
 
Frukost!!:)
 
Vid starten!!
När starten gick, kändes det ändå hyffsat bra!! Jag tog det väldigt lugnt som jag bestämt att jag skulle göra! Foten och benet kändes okej!! Jag var väldigt orolig hur det här skulle gå! Både om foten skulle "funka" 3 mil och sen var jag orolig om jag skulle orka! Då jag inte kunnat träna nästan någon löpning! Det längsta jag sprungit innan var 1,3mil!!
 
Första två milen kändes riktigt bra och jag tänkte att det här kommer nog att gå bra! När tredje milen började kom en brant backe som jag bestämde att jag skulle gå uppför! När jag väl var uppe och skulle börja springa blev det väldigt svårt att komma igång igen!! Det började ta ordentligt ont i benen och foten!!! När det var 5km kvar kom den omtalade abborrbacken och då kom även krampen i mina vader!! Så det gick inte fortsätta springa!! Jag fick gå en bit, sen stanna och stretcha, sen gå en bit, stanna och stretcha!! När det var ca 500 meter kvar lyckade jag springa sista biten! (Bara för att det var publik där och när jag såg målet ville jag så gärna vara i mål!!!!) Jag kom i mål på skit-tiden 3 timmar och 46 minuter!! Men jag kom i MÅL!!!!:)
 
För Bettan gick det superbra!!! Hon kom i mål på 3 timmar och 4 min (tror jag det var) GRYMT!!!!!
 
Efter loppet duschade vi sen gick vi och åt en pizza! Efter det gick vi till en butik och köpte chips och godis, sen tog vi en taxi tillbaka till skolan, läste en stund sen sov!!
 
På söndagen gick bussen hem klockan 8 på morgon! Det blev typ 24 timmars restid på en helg!!
 
Nu är känslorna blandade!! Det känns superskönt att nu få träna det man känner för, känns lite tomt att det är över, känner mig besviken att inte avsluta med en bra tid och känner mig glad att vi lyckades!!!:)
 
 
 
 
 
 
 
 

NU ÄR DET NÄRA...

Imorgon går resan ner mot Stockholm och Lidingö!! Hjälp!! Jag är sjukt nervös!! På lördag,13,50 går våran start!!!:/
 
Om, ja! Jag säger OM jag klarar att genomföra det här loppet så har vi genomfört..
 
 
Tjohoo vad jag kommer att vara glad då!!!!!!
 
 
 
 

BESVIKEN!!!

Har nu gjort allt för att få till mitt ben/fot!!! 1 besök hos sjukgymnast, 2st besök hos massör, 3 besök hos kiropraktor, nya skor, nya sulor, voltarenkur, smörjt med voltarensalva, smörjt med E-vita lavendel (tror jag det heter) och haft löpuppehåll!!!
 
Sist jag var hos kiropraktorn trodde jag verkligen att han fick till det!! Han sa att det var en skada som jag mest troligt fått för ca 1år sen! Vilket stämmer att jag gjorde illa mig i foten då! Han böjde, slet och vred foten och till slut knaka det till och han sa att det var fixat!!! YES tänkte jag, nu satt den!! Jag väntade två dagar efter jag var där och igår for jag ut och sprang! Det blev milen på vitberget! Kändes rätt okej när jag sprang, det är klart att det kändes i benet, men inte så farligt! När vi kommit runt kände jag mig nöjd och tänkte att det här kommer nog att gå!!
 
När jag kom hem och blivit kall, kände jag att det började ta riktigt ont i både foten och benet! När jag duschat och skulle börja gå kunde jag nästan inte stödja mig på foten!! Kändes som foten var stukad och benet skulle gå av!!! Jäkla skiiiiit!!!! Även i morse kändes det riktigt illa!! Har smörjt med Voltaren och haft fotledskydd idag och det har börjat kännas lite bättre! Men jag blir sååå besviken!!
 
Nu blir det nog ingen mer löpträning innan det är dags för Lidingöloppets 3 mil!!
 
Var på gymmet idag och körde bland annat lite (20min) på crosstrainern och det kändes okej!! Så det får bli att träna på crosstrainern och cykla för att försöka hålla uppe konditionen!!
 
Jag kommer självklart att åka ner och springa Lidingöloppet och hoppas att benet håller!!! Men det känns inte bra!!!:(
 
 

ALL IN!!

Jepp nu kör jag all in på träningen! Med bara tre veckor kvar till Lidingöloppet så får det bära eller brista!! Har haft väldiga problem med benen! Har nu provat allt!! Varit på massage, till sjukgymnast och till kiropraktor! Har köpt specialsulor, fotledsstöd, nya skor! Jag har gått på voltarenkur både tabletter och voltarensalva! Har vilat från löpningen två veckor i streck! Ja ALLT!! Men det blir Inte bra!!:( I veckan har jag tränat hårt med box, styrke och en löpartur! Kändes som benet skulle gå av första ca 500meterna när jag sprang, men efter att ha fått upp värmen gick det lite bättre! Efter löparturen hade jag väldigt ont och dagen efter var det inte bra!! Ska prova springa imorgon igen! Håller alla tummarna att det ska gå!!:)
 
Annars vad har jag gjort senaste tiden!?
Vi har varit mycket ute i skogen! Barnen älskar att vara i skogen och plocka bär!! Dom är så duktiga! Simon som är så pengagirig har plockat väldigt mycket! 300kr har han tjänat ihop på att sälja lingon!!:)
 
Här är lite bilder från förra helgen!
Lunchdax!
 
 
Simon med bärplockaren i högsta hugg!
 
 
Simon med hans mormor!!:)
Bärplockarn!!:)
Här är en bild från idag!:

Det har ju varit en sån underbar höst!! varmt och skönt!!!:)
Hoppas det håller i sig!!!:)
 
 

GRATTIS!!

Grattis världens bästa pappa/morfar på 60-årsdagen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
 
 

RSS 2.0