TÄNK OM..

.. Alla dagar kunde vara lika bra som idag!:) Har haft en superhärlig dag i klutmarksbacken med familjen!!:) Lill-Simon har blivit grymt bra på att åka (trots att han inte åkt på länge!) Han åkte upp i liften själv utan problem! Första gångerna tog han liften framför sig och höll i sig så hela vägen upp, men sen lärde han sig att det var lättare att ha den bakom sig:) Det var så roligt att han tyckte det var roligt att åka idag:)) Och Melvin blir bättre och bättre hela tiden! Det är mest störtlopp som gäller, men lite svängar gör han! Direkt han ser ett hopp vet han hur han svänger för då styr han rakt mot hoppen!:) (Jag håller i han i ett snöre hela tiden:)
 
 
Lunch! Ursäkta att bilderna är felroterade, men jag får inte till det!:/
 
Simon på väg upp i liften! Han hänger bakom liftkroken:)
 
Fikapaus!!:) Stor-Simon ser lite trött ut:)
 
Melvin redo att åka nerför!!:)
 
När backen skulle stänga och vi skulle åka hem, blev vi bjudna på middag hos svärföräldrarna:) Så skönt att slippa åka hem och laga mat! Kycklinglasagne bjöd dom på! Supergott var det!!:)
 
När vi kom hem, svidade jag om till skidkläder och for ut i skidspåret! 1,3mil blev det idag! Kändes hur bra som helst!:)
 
Nu sova!! God natt!!:)
 
 

VILODAG!

Från träningen och från att äta nyttigt har det varit idag! Kände verkligen att det behövdes! Vi hade tänkt fara till nån skidbacke idag, men det var lite för kallt, så vi satsar på det imorgon istället:) Lite städning har det blivit och sen var vi till farmor och farfar, där blev vi bjudna på köttsoppa! Mmmmm det är såå gott!
 
Med klimp förstås!:)
 
När vi var riktigt mätta och belåtna åkte vi till Leos! Barnen busade av sig och jag kände hur fruktansvärt trött jag var, så jag satt mest i nån soffa och latade mig:) Tur Melvin har blivit så modig och vågar åka kanorna själv!:)
 
 
När vi kom hem blev det middag: Småplättar med choklad till barnen och kött, pasta, sås och "sallad" till mig och Simon:)
 
 
Sen blev det lördagsmyyys!! Har hållt mig hela veckan från att äta chips! Men ikväll blev det godis och massor med chips! Nu gäller det bara att hålla sig till nästa lördag!:/
 
Lill-Simon har godislöfte i vanliga fall! Han tål inte godis, blir på fruktansvärt dåligt humör och superspeedad när han ätit godis och det håller tyvärr i sig i flera dagar efter! (vissa säger att barn inte blir hyperaktiva av godis, men jag säger att dom har HELT fel!!!! Så klart att inte alla barn blir det, men vissa tål inte för mycket socker och färgämnen!) Hur som helst så vill Simon givetvis ha godis! Så nu har vi gett han en chans att visa att han klarar det! Annars är det färdigätit igen!!
 
Alvin och gänget, godis, chips och gräddfil!:) Mätt!!!
 
Träningen denna vecka:
Måndag: Styrketräning
Tisdag: Skidor 8,6km
Onsdag: Vila
Torsdag: Box
Fredag: Skidor 3mil
Lördag: VILA
Söndag: Tror det blir en skidtur!:)
Känner mig nöjd! Måste försöka hålla att träna 5 dagar i veckan nu!!:)

130120

Härlig dag! Klädde på barnen och satte på dom skidutrustningen! Simon skidade iväg till sin kompis Viktor och blev kvar där hela dagen! Åt både lunch och middag där:) Tack så mycket!! Jag och Melvin åkte skidor hem till mina föräldrar där vi drack kaffe (Melvin drack inte kaffe, han drack proviva:) Sen åt vi korv, bröd och blåbärssoppa! När vi laddat batterierna med lite mat, skidade vi upp till elljusspåret! Jag, mamma och Melvin! När vi kom dit upp sa mamma att hon skulle åka med Melvin, så fick jag åka ett varv själv! Så det blev en 4,3km´s runda:) Hade klätt mig på tok för mycket så det kändes tungt!
 
Nu ikväll har jag, Bettan och Andreas varit på vitberget och åkt 2 mil!:) Superhärligt före!!!!:) Så totalt idag drygt 2,4mil!:) SKÖNT!!!
 
Melvin på skidorna:) Från början blev han lite irriterad på stavarna (som var lite för långa) så han satte båda stavarna under ena armen och åkte bara med skidorna:)

SKITSTAV MEN TREVLIG KVÄLL!!:)

Hade sätt fram emot en riktig långtur på skidorna idag! Härligt väder och ingen stress!! Men vad händer!!?? Jo min stav går av!!! Har nyss köpt nya stavar! Inga billiga heller, hade kostat 1298:- men var nedsatta till 699:- och sen går dom av!! Tur vi hade åkt mest uppför, så det blev mycket nedför när jag bara hade en stav! Åkte och reklamerade staven och fick nya direkt efter!! Så det blev bara ca 7km idag:/ blää!! Jaja nya tag imorgon!!:)
 
Ikväll hade vi bjudit hem brorsan och Therese på middag!!:)
 
 
Vi bjöd på fondey, potatisgratäng, sallad och sås!:)
 
Till kaffet och glassen kom även mina föräldrar! Sen pratade vi och spelade spel!!:)
 
Supertrevligt!!:)

SHOPPING!!:)

Insåg idag att det verkligen var hög tid för mig att skaffa ett par nya jobbarskor! Det är hål lite här och där på mina som jag använder, det börjar till och med skava bak i hälen!! Så jag åkte förbi team sportia och shoppade ett par nya! Sen hade jag lunchdate med Therese! Åkte först förbi bikbok och dom hade ju huuur mycket fint som helst!!!:) Så där blev det lite mer shopping:) God mat och kaffe blev det på Tatung!! Mycket gott och trevligt!!:)
 
 Mina fynd ett par asics skor, tre tröjor från bikbok och en BB cream från åhlens!!:)
 
När vi kom hem hjälpte Melvin mig att göra middag!
 
 
Det blev baconpannkaka!:)
 
Hade redan tryckt i mig en portion när jag tog bilden, därav den kladdiga tallriken!:) Den blev lite degig, men annars var det gått!!:)
Sen blev det fredagsmyyys!!:)
 
Jag och busfröna!! Stor-Simon jobbar kväll!
 
Nu ska jag sova! Imorgon blir det nog en långsväng med skidorna!:)) Tror och hoppas på kanonväder!!:)

2 MIL!!!:)

Blev det ikväll i skidspåret!! Kändes riktigt bra!! Det tar sig...:)  Trodde det skulle gå tyngre en det gjorde då jag har världens träningsvärk i benen, efter gårdagens gympass!!:)
 
Imorgon blir det nog en vilodag från träningen!!:)
 
Sov gott! Det kommer jag att göra!!;)
 

SÖNDAG IGEN!!:)

Tycker att det nyss var söndag! Tiden går så sjukt fort!!:)
 
Igår hade vi tänkt fara till nån backe och åka slalom, men det kändes lite för kallt:/ Så då bestämde vi oss för att åka till Leos istället! Men då ringde min chef och han som skulle jobba igår hade blitt sjuk! Så då fick jag rycka in och jobba ett par timmar! Det enda jag han göra på leos var att fika:) Sen på kvällen var jag på tjejkväll!!:) Vi käkade pizza och pratade!! Trevligt som alltid!!:))
 
 
Idag blev det också leos en stund!:) Då blev det bus och inget fika!:)
Sen var vi bjudna till mina föräldrar på middag! Då det skulle bli så stressigt att få in en skidtur mellan leos och middan så bestämde jag och Bettan att vi skulle skippa att åka skidor idag! Vi blev bjudna på supergod mat! Älggryta med potatis!!:) När vi satt och åt, började brorsan och Therese säga att dom var sugna på att åka skidor och då var jag inte sen på att haka på:) Så jag, Simon, brorsan, Therese, och Thelma for ut på en skidtur!:) Härligt!!:)
 

BOKAT!!:)

Jepp! Nu finns det ingen återvändo:) Måndagen den 25 februari ska jag och Bettan åka vasaloppet! Öppet spår!! Kommer att bli en riktigt tuff utmaning, men vi ska klara det och ha riktigt skoj under tiden!!:) Nu gäller det bara att fixa boende och lite sånt!:) Så nu blir det att lägga in en lite högre växel när det kommer till träningen!!:) SKOJ!!!:)
 

TRÄNINGEN!!

Känns riktigt bra nu!!!:) Har gjort någon form av träning nästan varje dag i år:) Det har mest blivit skidor, men även lite styrke!
 
 
Sen hittade jag i en tidning: Få din livs plattaste, snyggaste och starkaste mage på 30 dagar!
Det går ut på att varje vecka välja 3st plankaövningar som man ska göra varannan dag, efter en vecka väljer man 3 nya plankaövningar o.s.v. Det ska man alltså göra i 30 dagar:) Så det har jag bestämt mig för att ge en chans:) Jag har gjort det i en vecka nu!:)
 
Men sen har vi maten! Jag vill äta nyttigt, men jag klarar banne mig inte av det! Fortsätter jag att äta som jag gör nu, kommer jag inte att se något resultat!!! Jag blir så arg på mig själv, för jag kan känna mig helpeppad ena sekunden på att äta bra och sen i nästa sekund sitter jag och trycker chips!!:(
 
Idag när jag hämtade Melvin på dagis, möttes jag av en liten prinsessa! Melvin har tidigare sagt: När jag blir tjej så ska jag bli prinsessa:) Sötnosen:))
 
Teckningen han färglagt är en fin älva!:)
 
Imorgon tror jag vi far till någon slalombacke, sen blir det tjejkväll på kvällen!!:)

SÖNDAG 6 JANUARI!

Idag har vi varit och hälsat på farmor och farfar i långviken där vi blev bjudna på småplättar!!:)
Mums!!:)
 
När vi kom hem städade jag en del och tog bort dom flesta tomtarna:)
 
Sen har jag varit på bio med mamma och Therese och sätt:
 
 
Den var inte jättebra!!!
 
 
 
Men trevligt var det och gott med popcorn!!:)
 
När jag kom hem for jag ut på en skidtur med Bettan:) Riktigt härligt! Trodde inte jag skulle orka he mig ut, men när man väl gjort det känns det sååå grymt skönt!!!!:)
 
Jag hade tänkt börja mitt nyttigare liv och byta ut chipsen mot fruktsallad! Kan säga att det går inte så bra!! Två dagar var vad jag klarade, sen var det fredag och då var jag ju tvungen att köpa chip!!:/ Inte mycket till karaktär jag vet!!!:)
 
Gott, men inte samma sak som chips!!:)

TOPPENLÖRDAG!!:)

På morgonen städade jag, tvättade, vek in ett berg med tvätt i garderoberna! Sen efter lunch for vi till Erikslidsbacken och åkte pulka, madrass, bob m.m. Lite kallt var det, men härligt att vara ute en stund och röra sig:)
 
Simon och William redo att åka bob!!:)
Melvin ska åka minimadrass!:)
 
Fikapaus, varm oboy, limpa och bullar!:)
 
På kvällen blev vi bjudna på middag hos Brorsan och Therese!!:)
 
 
 
Supergod mat!!!:)    (Lyckades inte rotera bilderna rätt)
 
Tyvärr hade jag bara mobilkameran och fick slut batterier i telefonen så det blev inte många bilder! Men det blev en toppenkväll! Vi åt, drack, pratade och spelade dansspel!! Superkul! Lill-Simon trivdes så bra, så han ville sova över!:) Tack så mycket Therese och Micael!!!:)
 
 
 
 

2012

Året som gått:
 
Ida och Tobbe fick en liten sessa:)
 
 
Vi åkte slalom!:)
 
Spelade lazerdoom!:)
 
Firade morbror 40år!!:)
 
 
Busade på leos!!:)
 
Melvin hade vattkoppor!!
 
 
 
 
 
Vi var i Turkiet 2 veckor!:)
 
 
 
 
Varit på semester med familjen! Öviksbadet, Sundsvall och Junsele!:)
 
 
 
Cykelsemester med Bettan! Luleå tur och retur!:)
 
Lycksele djurpark!!:)
 
Happaranda med tjejerna!:)
 
 
Middagar med tjejerna!:) Bishops och Oleary´s!:)
 
 
 
Förfestat och gått på festival!!:)
 
 
 
Hälsat på Viktor med familj i deras stuga!!:)
 
 
 
Firat Melvin som blivit 3år!!:)
 
 
 
 
 
Haft världens bästa 30-årsfest!!:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Varit på bröllop i Grekland!!:)
 
 
 
 
 
Varit på en underbar stockholmsresa!:)
 
Fiskat i Jävre!:)
 
 
 
Firat Simon som fyllt 9år!!:)
 
 
 Varit till fotograf och fotat barnen!:)
 
Sätt Melvins Luciatåg!!
 
Ja, det har verkligen hänt en hel del under 2012!!:) Hoppas på ett lika händelserikt 2013!!:)
 
 
 
 
 
 
 

NYÅR!!:)

Ja då var det ett nytt år! (igen:) Känner mig riktigt laddad inför det nya året!!:)
 
Nyårsafton firade vi hos mina föräldrar med tema: Gala!:)
 
Först blev det välkomstdrink med några riktigt goda små saker till:)
 
 
Galamiddagsdukning:)
 
Melvin var hungrigast!!:)
 
 
Förrätt: Kräftsoppa!! Supergoood!!:)
 
Varmrätt: Entrecote, potatisgratäng, sallad och kantarellsås!!:) Mumsfillibabba!!!:)
 
Efterrätten på väg ner!!:)
 
Punchglass!!:) Även den supersmarrig!!:)
 
Förutom att vi åt en massa god mat och drack gott vin, spelade vi flera olika roliga spel!!
 
Helt hysteriskt!! Höll på att skratta ihjäl oss:))
 
Ring klocka ring....
 
SKÅÅÅÅL!!!:)
 
Självklart hade jag köpt lite raketer som vi fyrade av:) Dom på bilden är dock inte våra:)
 
Tack för en toppenkväll!!!
 
Nu ser jag fram emot vad 2013 har att erbjuda!!! (Mitt nyårslöfte är som vanligt träna mer och äta bättre:)
 

RSS 2.0